De warmte van een gaskachel.

Schrijf je vrijblijvend in op de groepsaankoop kachel.

Controleer je gsm-nummer, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

U bent:

Naar welke soort kachel gaat uw voorkeur?
pelletkachelgaskachelhoutkachelspeksteenkachelik ben er nog niet uit

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond

Via groepsaankoop lieten wij een palletkachel plaatsen.

P. Huyghe

Een gasgestookte kachel

Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig: er kunnen immers geen vonken uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aan is, is het ook weer uit. Eén druk op de knop is voldoende om het vuur te regelen of de kachel aan of uit te zetten. Gemak dient de mens en een afstandsbediening waarmee dat vanuit de luie stoel kan, is eigenlijk vanzelfsprekend geworden. Voor het vuurbeeld hoef je het niet te laten. Dankzij innovatieve technieken laten de meeste gaskachels een levendig vlammenspel zien dat vaak niet van echt houtvuur te onderscheiden is. Of je nu voor keramische houtstammen, imitatiedennenappels, -kolen of een strak kiezelbed kiest.

Wat is er nodig om een gaskachel te installeren?

Voor gaskachels is uiteraard een gasaansluiting nodig, maar omdat aardgas in ons land de meest gebruikte brandstof is, is de kans groot dat er een aansluiting aanwezig is. Is dit niet het geval, dan zijn er ook gashaarden die geschikt zijn voor propaangas. Ook is er een rookkanaal vereist, welke  uitkomt boven de nok van het dak. Tevens is hierbij een externe luchtaanvoer noodzakelijk via de kruipruimte of buitengevel. Bij gesloten gaskachels kan het gecombineerde luchttoevoer- en rookgasafvoerkanaal richting de nok van de woning worden gebracht, maar deze kan én mag ook op de gevel uitmonden. Zo’n concentrisch kanaalsysteem is dé oplossing voor situaties, waarbij de woning is voorzien van mechanische- of balansventilatie (dit geldt voor bijna alle nieuwbouw woningen, gebouwd na 1990). Ook is dit kanaalsysteem een ideale oplossing voor plaatsen waar geen traditioneel rookkanaal mogelijk is.

Andere soorten kachels

Heel wat mensen kiezen voor de de gezelligheid van het vuurspel en de vlam in huis. Heeft u nog twijfels over welk toestel nu het best bij u noden en wensen past? Schrijf u gerust vrijblijvend in op de groepsaankoop kachel of haard. De vakman uit uw regio die de groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u helpen in uw zoektocht.

  1. pelletkachel
  2. houtkachel
  3. speksteenkachel

Groepsaankoop kachel

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "kachel". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte.