Overweeg je gietvloer te laten leggen?

vul je gegevens hieronder in

naam*

e-mail*

Controleer je gsm-nummer, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

Welke gietvloer wenst u?
poly-urethaan(PU) gietvloer
epoxy gietvloer

Waar wenst u de gietvloer?
appartement
woning
kantoor/bedrijf
winkel
andere

Over welke oppervlakte gaat het* (aantal vierkante meter)?

Wenst u ook een douchewand te laten meegieten?
ja
nee

Wenst u ook een trap of treden te laten meegieten?
ja
nee

Hebt u al beslist welk ral kleur u wenst? (niet verplicht)
Neem eventueel een kijkje op www.ralkleuren.com

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond

[recaptcha id:gietvloer class:gietvloer]

Waarom kiezen voor gietvloer?

de voordelen op een rijtje

 

Ga je voor de PU (poly-urethaan) of de epoxy vloer?

Beiden hebben hun voor en nadelen, het hangt ervan af in welke ruimte je de vloer wil en waaraan hij moet voldoen. Beide vloeren ogen strak en modern en zijn onderhoudsvriendelijk, maar er zijn wel degelijk heel wat verschillen.

Binnen in huis wordt meestal voor de PU gietvloer gekozen. De poly-urethaan gietvloer is warmtegeleidend en dus een ideale combinatie met vloerverwarming. De vloer neemt ook vlot de omgevingstemperatuur op waardoor ze nooit kil aanvoelt. Ze is slijtvast en krasbestendig, niet onbelangrijk in een ruimte waar je leeft met kinderen en/of huisdieren. Door haar elasticiteit biedt ze ook een aangenaam loopcomfort. Ook douchewanden kunnen naadloos mee gegoten worden.

De Epoxy gietvloer wordt vaker gekozen in meer industriële omgevingen, zoals: showrooms, garages, winkels, kantoorruimtes. De vloer is harder en kan niet gecombineerd worden met vloerverwarming ook durft hij onder invloed van UV-licht verkleuren. De epoxy vloer is in vergelijking met een pu-vloer goedkoper.

Gietvloer op oude tegels of poly-beton zonder afbraak- of sloopwerken.

Niet tevreden over je poly-beton? Of een oude tegelvloer restylen? Gietvloer kan op elke ondergrond gegoten worden, zolang die maar voldoende droog en vastliggend is. De totale systeemopbouw is slechts 3 mm dik. Deze minimale dikte is erg gunstig bij de renovatie van een bestaande vloer. Na het opschuren van uw oude vloer, kan de gietvloer op een bestaande vloer gegoten worden zonder afbreek- of sloopwerk. Voordat de werken uitgevoerd worden, komt onze aannemer uiteraard eerst langs om de bestaande vloer te bekijken en de vochtigheid op te meten. Zo komen u en wij niet voor onaangename verrassingen te staan.

Interieurboost

Contacteer ons tijdig indien er kleine aanpassingen moeten gebeuren zoals een leiding inslijpen. Onze aangepaste mortels hebben immers een veel kortere droogtijd dan de normale chapes. Zo kunnen de werken binnen een korte tijdspanne uitgevoerd worden en geniet u binnen de kortste keren van een prachtige gietvloer.

In combinatie met onze vloerverwarming opteerden wij voor gietvloer. Prachtig resultaat!

Nele Lietaer