Poly-beton, bezint eer ge begint!

Een hippe, trendy poly-beton, we kennen het allemaal van in de boekskes. Toch brengt hij heel wat nadelen met zich mee. Van kleine scheurtjes tot zelfs grote krakeleringen waar vuilresten achter blijven. De gepolierde beton is enorm poreus en laat sporen achter: vetvlekken rond het fornuis, ringen op de grond waar de poetsvrouw morste met de emmer. Het zijn minpuntjes waarmee je moet leren leven. Wil je toch liever een altijd mooie, nette en onderhoudsvriendelijke vloer? Dan kies je beter voor een gietvloer.

Via groepsaankoop kregen we al verschillende aanvragen om bestaande poly-beton vloeren te overgieten met een PU-gietvloer. Dit is mogelijk doordat de totale systeem-opbouw van een gietvloer slechts 3mm bedraagt. Uw bestaande vloer wordt dan eerst opgeschuurd waarna we een schraaplaag aanbrengen, daarbovenop een PU laag en afwerken met de toplagen.

Gietvloer met betonlook

Voor wie helemaal verkocht is voor de beton-look is er de mogelijkheid om je gietvloer te laten gieten in een betonlook. Heb je handig alle voordelen bij elkaar. Een gietvloer is niet stoffig, extreem hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en strakker dan een gepolierde beton.

Samen voor een goede prijs! Vraag vrijblijvend je offerrte aan… 

Gepolierde beton of gietvloer?