De warmte van een haard.

Schrijf je vrijblijvend in op de groepsaankoop haard.

Controleer je gsm-nummer, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

U bent:

Heeft u een voorkeur voor een soort haard?
gashaardhouthaardbio-ethanol haardterrashaardik heb geen voorkeur

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond

[recaptcha id:zonnepanelen class:gietvloer]

Wij zetten een bij-huis in de tuin waar het heerlijk gezellig vertoeven is. Hier kon een prachtige open haard uiteraard niet ontbreken. We zijn heel tevreden met het resultaat!

P. Huyghe

 

De gezelligheid van warmte. 

Men opteert vaak voor een haard met als reden de gezelligheid. Genieten van het vuurspel en de geborgenheid die de warmte met zich meebrengt geeft u een voldaan gevoel! De geur en het geluid van knisperend brandend hout of houdt u het toch liever bij verwarmen op gas, pellets of bio-ethanol? De leverancier uit uw regio met wie groepsaankoop samenwerkt, biedt alle mogelijkheden aan. 

Soorten haarden 

  1. gashaard : Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig. Met één druk op de knop heb je al een prachtig vlammenspel. Uiteraard is er wel een gasaansluiting nodig. 
  2. houthaard : Voor traditionele verwarming gaat niets boven de geur, het geluid en de warmte van een echte houtkachel. Ingebouwd of losstaand de gezelligste manier om je woning te verwarmen.
  3. bio-ethanol haard : De stijlvolle haarden zijn decoratief en creëren onmiddellijk gezelligheid in de woning. Een bio-ethanol haard vereist geen schoorsteen of afvoer maar wel een goede ventilatie van de woning. 
  4. terrashaard : De tuin is tegenwoordig het verlengstuk van de woning. Zodra het weer het toelaat gaan we met z'n allen lekker naar buiten toe. Soms kan het Belgische klimaat echter wat roet in het eten gooien. Dankzij een tuinhaard of terrashaard wordt het mogelijk om veel langer plezier te beleven aan tuin en terras. Het buitenseizoen wordt door een haard aanzienlijk verlengd. Wie wil dat nou niet?

Of toch een kachel ... 

Groepsaankoop haard

Heel wat mensen kiezen voor de de gezelligheid van het vuurspel en de vlam in huis. Heeft u nog twijfels over welk toestel nu het best bij uw noden en wensen past? Schrijf u gerust vrijblijvend in op de groepsaankoop kachel of haard. U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. Hij beluistert uw wensen en noden en zal voor u een offerte opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte.