De warmte van een kachel.

Schrijf je vrijblijvend in op de groepsaankoop kachel.

Controleer je gsm-nummer, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

U bent:

Naar welke soort kachel gaat uw voorkeur?
pelletkachelgaskachelhoutkachelspeksteenkachelik ben er nog niet uit

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond

Via groepsaankoop lieten wij een palletkachel plaatsen.

P. Huyghe

Kachel. 

Een kachel heeft een gesloten module met een verbrandingskamer die los staat in de ruimte. Enkel een rookkanaal verbindt de kachel met de muur of het plafond.

Het belangrijkste voordeel van een kachel is dat je de ruimte beter kunt verwarmen dan met om het even welke haard.  Een kachel vind je tegenwoordig in verschillende materialen en stijlen en kan gebruikt worden met verschillende brandstoffen.

Heel wat mensen kiezen voor de de gezelligheid van het vuurspel en de vlam in huis. Heeft u nog twijfels over welk toestel nu het best bij u noden en wensen past? Schrijf u gerust vrijblijvend in op de groepsaankoop kachel of haard. De vakman uit uw regio die de groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u helpen in uw zoektocht.

Soorten kachels

  1. pelletkachel
  2. gaskachel
  3. houtkachel
  4. speksteenkachel

Of toch een haard ... 

Groepsaankoop kachel 

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "kachel". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte.