Uw woonervaring uitbreiden met een leefveranda!

schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop veranda

Controleer je gsmnr, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

Voorkeur soort "veranda"?
verandaleefverandabijhuisorangeriepergolazwembadoverdekkinghoreca

U bent:

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond
brief/folder

[recaptcha id:zonnepanelen class:gietvloer]

 

Een groepsaankoop leefveranda?

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "veranda". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte op maat opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte. Dankzij de vele projecten die de vakman via groepsaankoop.be binnen krijgt, kan hij u een mooie korting bieden!

Uw leef en woonervaring uitbreiden met een leefveranda.

Wilt u wonen in uw veranda met het comfort van een woonkamer? Dan kunt u kiezen voor een leefveranda of woonveranda. Hiermee haalt u het plezier van buiten zitten naar binnen in huis!

Een leefveranda is een multifunctionele uitbreiding van uw woning met diverse toepassingsmogelijkheden. Hij kan dienst doen als woonkamer, keuken, tv-ruimte, wellnessruimte, hobbykamer, bureau, atelier,... In uw leefveranda ontvangt u vrienden, kunt u gezellig tafelen of gewoon lekker ontspannen. Comfort en rust staan hier centraal!

Het verschil met een gewone veranda is dat een leefveranda niet uitsluitend uit glas bestaat. Hij beschikt over een plat en goed geïsoleerd dak, al dan niet voorzien van een geïntegreerde lichtstraat. Hierdoor komt er nog meer natuurlijk licht binnen in uw woning. Een leefveranda wordt zowel binnen als buiten volledig geïntegreerd in uw woning zodat beide een naadloos en harmonisch geheel vormen.

Een leefveranda is een volwaardige uitbreiding van uw huis, waar u het hele jaar door ten volle kunt genieten.