Buiten wordt binnen met een orangerie!

schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop veranda

Controleer je gsmnr, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

Voorkeur soort "veranda"?
verandaleefverandabijhuisorangeriepergolazwembadoverdekkinghoreca

U bent:

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond
brief/folder

[recaptcha id:zonnepanelen class:gietvloer]

Een groepsaankoop orangerie?

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "orangerie". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. De vakman denkt graag met u mee! Hij zet uw ideeën om in een sprekende 3D-visualisatie. Zo krijgt u een beeld van de sfeer en de mogelijkheden op vlak van verlichting, verwarming en verluchting. De vakman begleidt uw orangerieproject van a tot z. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte op maat opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte. Dankzij de vele projecten die de vakman via groepsaankoop.be binnen krijgt, kan hij u een mooie korting bieden!

Volop genieten tussen bloemen en planten. 

De eerste orangerieën dateren uit de 17de eeuw. Ontdekkingsreizigers brachten toen dure en exotische bomen en planten mee uit verre landen en kolonies, om te pronken met hun veroveringen. Aangezien de (sub)tropische planten in ons Noord-Europees klimaat niet konden overwinteren, werden speciale (kleine) serres gebouwd zodat ze in de winter binnen konden gezet worden.

Gaandeweg groeiden deze gebouwen uit tot sfeervolle ontspanningsruimtes, waar men tot rust komt te midden van het groen. Een orangerie is vandaag de ideale woonuitbreiding voor liefhebbers van bloemen en planten!