Uw leefervaring uitbreiden met een poolhouse!

schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop veranda

Controleer je gsmnr, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

Voorkeur soort "veranda"?
verandaleefverandabijhuisorangeriepergolazwembadoverdekkinghoreca

U bent:

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond
brief/folder

[recaptcha id:zonnepanelen class:gietvloer]

Een groepsaankoop poolhouse?

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "poolhouse". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte op maat opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte. Dankzij de vele projecten die de vakman via groepsaankoop.be binnen krijgt, kan hij u een mooie korting bieden!

Uw leef en woonervaring uitbreiden met een poolhouse.

 In ons land zijn de zomers immers vaak wisselvallig of bent u net niet thuis op het moment dat het mooi weer is. Het zal u maar overkomen! Met een zwembadoverkapping of poolhouse kunt u het hele jaar door genieten van uw zwembad. Zo haalt u ook maximaal rendement uit uw investering.

We luisteren naar uw wensen en stellen de beste oplossing voor. Uw poolhouse wordt perfect geïntegreerd in de bestaande architectuur van uw woning en uw tuin. Op die manier creëren we een unieke woonuitbreiding waar u elk seizoen kunt ontspannen, in het zwembad of ernaast. In een poolhouse kunt u ook een keuken installeren en u kunt er gasten ontvangen, en het is de perfecte opbergplaats voor uw zwemmateriaal. Zoveel mogelijkheden!