Oud plafond beu?

Als u een woning koopt, is het plafond vaak verouderd of in minder goede staat. We denken aan houten balkjes, houten planchetten, plafondtegels, slecht gepleisterde of afgewerkte gipsplaten, …  Dringend tijd voor een modernere uitstraling?

Spanplafond als oplossing.

Een spanplafond biedt je in dit geval het beste alternatief. Met een laser wordt de hoogte bepaald en wordt het plafond volledig recht getrokken. Door een profiel langs de omtrek te bevestigen creëren we een kader waartussen we nadien de folie bevestigen. Zo heeft u de garantie dat u een naadloos en perfecte oppervlakte heeft zonder oneffenheden.

Doordat een spanplafond geen binnenconstructie bevat en enkel tegen de zijwanden wordt bevestigd, kunnen de elektriciteits-, sanitair-, en luchkanalen op het bestaande plafond worden bevestigd. Dit zorgt ervoor dat er geen kap en breekwerk nodig is en uw plafond binnen de 24u kan vernieuwd worden. Het integreren van lichtpunten, spots en geluidsboxen vorm geen enkel probleem.

Meer weten?

Schrijf je volledig vrijblijvend in op onze groepsaankoop spanplafond. Na inschrijving op onze website ontvangt u binnen de 24u een sms met kortingscode. De vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, komt graag langs om uw wensen te beluisteren, alles op te meten en vrijblijvend een offerte te maken. Met uw groepsaankoop kortingscode verkrijgt u uiteraard een mooie korting.

 

Plafond mooi en goedkoop renoveren.