Uw leefervaring uitbreiden met een veranda!

schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop veranda

Controleer je gsmnr, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

Voorkeur soort "veranda"?
verandaleefverandabijhuisorangeriepergolazwembadoverdekkinghoreca

U bent:

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond
brief/folder

[recaptcha id:zonnepanelen class:gietvloer]

 

Een groepsaankoop veranda?

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "veranda". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte op maat opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte. Dankzij de vele projecten die de vakman via groepsaankoop.be binnen krijgt, kan hij u een mooie korting bieden!

Uw leef en woonervaring uitbreiden om maximaal te genieten.

  • Leefveranda : Extra leefruimte creëren helemaal in lijn met je woning. Een ideale ruimte voor gezellige etentjes en urenlang ontspannen en genieten. U stelt uw woning open: muren worden vervangen door grote ramen, een dakraam zorgt voor meer licht in uw veranda, maar ook in de aangrenzende ruimtes. U woont dichter bij de natuur en de lichtinval zorgt voor een gezonder evenwicht.
  • Orangerie : Tonnen licht, een luxueuze uitstraling en een zalig open gevoel. Bovendien een plaats waar uw exotische buitenplanten dolgraag overwinteren.
  • Pergola : Een pergola is een open terrasoverkapping of overdekt terras met een glazen- of pannen dak en één of twee beschermingswanden. De rest is open voor dat unieke buitengevoel.
  • Poolhouse of zwembadoverdekking : Met een zwembadoverdekking kunt u het hele jaar door zalig zwemmen. En wanneer u de overdekking rond het zwembad iets groter bouwt, kunt u meteen genieten van een extra zithoekje, een gezellige bar of een bijna-openlucht-sauna. Met een poolhouse heeft u alles bij de hand om volop te genieten: een wellnessparadijs met sauna, douche en loungeruimte.
  • Bijhuis of tuinkamer : Het hele jaar door genieten van uw tuin, echt buitenleven zoals we zeggen. Bij warm weer kun je de ramen van de flexibele constructie helemaal openschuiven.
  • Horeca of handelszaak : Uw horeca zaak uitbreiden met extra plaats voor uw klanten zodat het nog aangenamer vertoeven wordt in uw zaak.