Een waterverzachter

Een waterverzachter of ontkalker is sowieso een goed idee. Daar bestaat geen twijfel over: uw toestellen en apparaten gaan veel langer mee doordat ze niet lijden onder de kalk, uw huid en was voelen zachter aan, u bespaart op onderhoudsproducten, … Maar moet u nu gaan voor een elektrische of een hydraulische waterontharder?

groepsaankoop waterverzachterElektrische waterontharder

De ontharder wordt aangestuurd door een elektrische motor en een elektrische klok. De klok bepaalt wanneer de ontharder gaat spoelen. Dit is op een vast tijdstip, meestal ’s nachts. Soms is de capaciteit van de ontharder nog niet helemaal benut en spoelt hij te vroeg. Soms is de capaciteit van de ontharder al lang op en spoelt hij te laat. Er bestaan tientallen merken traditionele waterontharders. Deze zijn meestal opgebouwd uit dezelfde harstanks en dezelfde stuurkoppen. Zowel de harstanks als de stuurkoppen worden gefabriceerd door slechts enkele fabrikanten. Deze worden dan in verschillende behuizingen verkocht onder verschillende merknamen maar binnenin zijn ze in sé allemaal hetzelfde.

 

Hydraulische waterontharder

Deze waterverzachter is de compactste op de markt. Dit apparaat meet slechts 48 cm (hoogte) bij 24,1 cm (breedte) bij 53,8 cm (diepte), ideaal dus voor onder de wasbak in de keuken of elders waar de beschikbare ruimte beperkt is. Deze waterontharder werkt zonder elektriciteit, de inkomende druk van het leidingwater is voldoende om de waterteller aan te sturen. Deze bepaalt na welk volume water de harsen dienen gespoeld te worden. Er is geen elektriciteit nodig.  De ontharder spoelt direct als de volledige capaciteit bereikt wordt. Het toestel past zich perfect aan aan uw verbruik dankzij de 100% hydraulische technologie. Met een zoutbakcapaciteit van 15kg bent u voor maanden zeker van zacht water zonder dat u naar het toestel hoeft om te kijken.

 

Schrijf je vrijblijvend in op de groepsaankoop waterverzachter!

 

 

 

Een hydraulische of elektrische waterverzachter?