rood

Groepsaankoop.be

Laat asbest verwijderen!

Schrijf je vrijblijvend in op de groepsaankoop asbest verwijderen.

Asbest – niet best!

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal mineralen dat is opgebouwd uit microscopisch kleine, naald-achtige vezels. Asbest was tot in de jaren negentig een erg populair bouwmateriaal (door zijn uitstekende fysische en chemische eigenschappen). Helaas is gebleken dat asbest heel schadelijk is voor de gezondheid. Vandaar dat asbesthoudende materialen tegenwoordig verboden zijn.  Asbest is dus een kankerverwekkend bouwmateriaal die in Vlaanderen reeds heel wat slachtoffers maakte.

Daken en Gevels

Onze erkende vakmannen verwijderen asbestdaken (golfplaten, leien) en -gevelleien, deze zijn hechtgebonden asbest (vast asbest). Hierbij zitten de vezels stevig vast in het dragermateriaal.

Deskundige verwijdering –  da’s beter!

Deskundige verwijdering van asbest is een vereiste omdat professionele verwijderaars de nodige opleidingen kregen en bijgevolg de juiste veiligheidsmaatregelen treffen. Als u dit zelf aanpakt zonder veiligheidsvoorzorgen zal u tijdens of onmiddellijk na de blootstelling aan asbestvezels geen symptomen zien maar kan u 10 jaar na de blootstelling een aandoening krijgen die nauwelijks nog te genezen valt (longvlieskanker, buikvlieskanker of longkanker).

Groepsaankoop asbest verwijderen

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop thuisbatterij. U ontvangt een email met een persoonlijke kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u telefonisch contacteren. De erkende vakman zal de asbest daarna op een professionele manier en met de nodige veiligheidsmaatregelen verwijderen.  Uiteraard is de vakman in orde met de opleidingen en veiligheidsvoorschriften mbt het verwijderen van asbest.