rood

Groepsaankoop.be

Groepsaankoop ontmossen.

Dé groepsaankoop ontmossen in uw provincie.

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop ontmossen.  U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. U beslist vrijblijvend of u ingaat op de aangeboden offerte van de vakman. Dankzij de vele projecten die de vakman via groepsaankoop.be binnen krijgt, kan hij u een mooie groepsaankoop korting bieden!

Waarom mijn dak laten ontmossen?

  1.  Goten blijven langer proper: Bij hevige regenbuien kunnen mossen loskomen waardoor uw regenafvoer verstopt raakt. Met een ontmost dak blijft de regenpijp langer vrij.
  2. Regenput blijft langer proper: Mossen en algen komen met de regen in uw regenwater terecht. Na een dakontmossing blijft uw regenwater langer proper en helder.
  3. Kans op lekkages verminderen: Na langdurig woekeren van mossen op uw dak, worden uw dakpannen poreus en kunnen lekkages ontstaan. Door het ontmossen van uw dak blijft het langer in goede staat.
  4. Esthetische voordelen: Visueel gaat u huis er beter uitzien. De waarde van het gebouw stijgt bijgevolg.

Dankzij het gebruik van moderne technieken en biologisch afbreekbare producten, biedt de vakman die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, een duurzaam resultaat waardoor uw dak opnieuw klaar is voor de toekomst!

waardestijging van uw huis
proper regenwater
dak in topconditie