rood

Groepsaankoop.be

Steeds vaker krijgen we te horen dat er negatieve elektriciteitsprijzen zijn. De elektriciteitsprijs wordt negatief wanneer de stroomproductie groter is dan wat we met zijn allen – bedrijven en gezinnen – verbruiken. Die prijsvorming komt tot stand op een groothandelsmarkt waarop producenten en afnemers, onder wie energieleveranciers, elektriciteit verhandelen.

Met een thuisbatterij sla je de goedkope stroom uit je zonnepanelen op om het tijdens dure piekmomenten te gebruiken voor de apparaten in huis. Zo verlaag je direct jouw energiekosten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de thuisbatterij te combineren met een dynamisch energiecontract en een energiemanagementsysteem. Niemand mag ooit teveel betalen voor energie… Laad de thuisbatterij op als de energietarieven laag zijn en gebruik deze opgeslagen energie zodra de prijzen op de energiemarkt stijgen. Of kies ervoor om de goedkoop opgeslagen stroom tegen een hoog tarief terug te leveren aan het net.

Benieuwd hoe ook jij kunt profiteren van een thuisbatterij in combinatie met een dynamisch energiecontract en zonnepanelen? Schrijf u vrijblijvend in via de groepsaankoop thuisbatterij!