Iedere Vlaamse woning moet tegen 2020 geïsoleerd zijn.

Hoe langer je wacht hoe minder de premie.

Hierbij wil ik mededelen dat we heel tevreden zijn over de aanpak en manier van werken. De erkend leverancier met wie groepsaankoop samen werkt komt zijn afspraken na, werkt nauwkeurig en ruimt bovendien zijn afval netjes op. Zoals het hoort dus. Laat de dakisolatie nu maar zijn werd doen ;). Een aanrader mocht iemand me wat vragen!!

Nathalie & Marc Ruddervoorde

 

Na-isolatie van uw hellend dak, spouwmuur, plat dak, buitengevel en zoldervloer door een erkend leverancier!

Schrijf je in voor de groepsaankoop na-isolatie via groepsaankoop.be en ontvang binnen de 24 uur een sms met kortingscode.

Deze kortingscode geef je door aan de door ons geselecteerde leverancier die u zal contacteren.

De inschrijving op de groepsaankoop is vrijblijvend. U beslist dus zelf of u ingaat op het voorstel van de leverancier uit uw regio.

Groepsaankoop werkt voor isolatie samen met erkende leveranciers uit uw regio. Ze behaalden het 'Construction Quality'-kwaliteitslabel en het ATG-certificaat voor na-isolatie van spouwmuren.

 Waarom uw woning laten isoleren?

  • Terugverdiend in 3 à 5 jaar
  • In 1 dag geïsoleerd
  • Nu nog premies
  • Besparing tot 500€/jaar op energiefactuur
  • Dakisolatie verplicht tegen 2020

Wat laten isoleren?

Allereerst hecht u best veel belang aan een goede isolatie van uw hellend- of plat dak. Indien uw dak slecht of amper geïsoleerd is, gaat hier enorm veel warmte verloren, met een hoge energiefactuur tot gevolg.

De isolatie van je gevel of buitenmuren (ook buitengevelmuur genoemd) vormt de tweede belangrijke stap. Na het dak is een niet of onvoldoende geïsoleerde buitenmuur (of gevelmuur) immers de tweede grootste oorzaak van warmteverlies.

Men kan ook opteren om de spouwmuur te isoleren. Dankzij spouwmuurisolatie hoef je niks aan je gevel te veranderen en verlies je bovendien geen ruimte. Naast de uitstekende thermische voordelen, biedt spouwmuurisolatie ook akoestisch meer comfort en helpen de glaswolvlokken tegen vervelende tocht.

Een isolatie premie.

Twijfel niet te lang en geniet nu nog van de dakisolatie-premie en spouwmuurisolatie-premie van €4/geïsoleerde m². Let op: Om in aanmerking te komen voor een premie moet er wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan (zoals: minimum R-waarde, minimum spouwbreedte, ...). Neem hier een kijkje voor meer info ivm de premie. 

Daarnaast is er een extra bonus als je binnen de 5 jaar 3 of meer energiebesparende investeringen doet.

Een subsidie voor uw isolatie ontvangen? Neem hier een kijkje…