rood

Groepsaankoop.be

Spouwmuurisolatie

Spouwmuren gaan we na-isoleren door het inblazen van glaswolvlokken. Hierbij worden op regelmatige afstanden en volgens een driehoekig patroon inblaasgaten in de voegen geboord die achteraf met eenzelfde voegmortel worden gesloten en afgewerkt. Langs deze gaten worden glaswolvlokken in de lege spouw geblazen.  De glaswolvlokken dienen dus als spouwmuurisolatie. Deze laag van sterk isolerende glaswol vormt meteen een efficiënte barrière tegen winterse kou of zomerse warmte.

De voordelen van glaswolvlokken.

Voor het na-isoleren van uw spouwmuur kiezen de leveranciers die samen werken met groepsaankoop voor een performant, duurzaam en betrouwbaar isolatiemateriaal: glaswol. Dankzij het isoleren met glaswolvlokken loopt u geen risico tot beschadiging van uw gebouw in tegenstelling tot anderen isolatiematerialen. De lichte vlokken vinden probleemloos hun weg naar de verste uiteinden van de spouw. Ze klitten aan elkaar tot een stevige, spouwvullende isolatielaag met zeer lange levensduur en met optimale thermische en akoestische prestaties. De glaswol is optimaal isolerend met een lambda-waarde tot 0.034. De glaswolvlokken bestaan uit gerecycleerd glas; hierdoor zijn ze ecologisch, waterafstotend, dampdoorlatend en sterk geluids-isolerend.

Erkende leveranciers.

Groepsaankoop werkt samen met erkende leveranciers uit uw regio. De leveranciers hebben de nodige ervaring en opleiding genoten om de werken op de meest performante manier uit te voeren volgens de STS71-1 norm.

Samen voor een goede prijs! Schrijf je vrijblijvend in voor de groepsaankoop na-isolatie. 

groepsaankoop_knaufinsulation_spouwmuur