rood

Groepsaankoop.be

Accumulatoren vervangen

Elektrisch verwarmingssysteem vervangen zonder breekwerk. 

Veel huizen gebouwd in de jaren ’90 verwarmen met accumulatoren. Nu de prijs van elektriciteit maar blijft de hoogte ingaan, ben je mss ook al op zoek gegaan naar een oplossing? Het elektrisch verwarmingssysteem of de accumulatoren vervangen door een warmtepomp zonder kap- en breekwerk kan eenvoudig door het plaatsen van een lucht-lucht warmtepomp.

Zorg er eerst voor dat u efficiënter verwarmt. 

Zorg er eerst voor dat u efficienter verwarmt.
Het rendement van een lucht-lucht warmtepomp wordt uitgedrukt in COP. Een COP van bijvoorbeeld 3 betekent dat een warmtepomp 3 keer minder energie verbruikt dan een klassieke elektrische verwarming bij dezelfde warmtevraag. Een bijkomend voordeel is dat u op die enkele warme dagen de lucht lucht warmtepomp ook kunt gebruiken als airco. Het leefcomfort kan bijgevolg al niet meer overtroffen worden. U kunt in de meeste gevallen zonder breekwerk de accumulatoren vervangen door een lucht lucht warmtepomp waardoor dit misschien bij u de ideale oplossing is?

Verlaag uw energiekost verder door effciëntere warmwater productie. 

Bijkomend kunt u door het plaatsen van een warmtepompboiler als vervanging van uw elektrische boiler uw elektriciteitsvraag verder beperken. De warmtepompboiler kost ongeveer 1500 euro meer dan een gewone elektrische boiler maar deze meerkost kunt u op een vijftal jaar terugverdienen (afhankelijk van uw warmwaterverbruik soms in kortere tijd).

Druk jouw elektriciteitskost verder omlaag of breng ze terug op nul! 

Tot slot kunt u dan nog uw reeds fel gereduceerde elektriciteitsfactuur verlagen (en heel dikwijls zelfs tot nul terugbrengen) door fotovoltaïsche zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor wordt uw laatste elektriciteit(frigo, wasmachine, verlichting, … ) geproduceerd door uw eigen zonnepanelen.

Samen voor een goede prijs! Schrijf je vrijblijvend in voor de groepsaankoop warmtepomp. 

accumulatoren groepsaankoop