Dakisolatie

De grootste warmteverliezen in huis vinden plaats langs het dak. Vandaar dat dakisolatie zo belangrijk is en zelfs verplicht wordt in 2020. Als een woning tegen 2020 niet beschikt over dakisolatie kan ze ongeschikt verklaard worden voor verhuur. Het dak is je grootste warmteverliespost. Met dakisolatie kan je gemiddeld tot 480 euro per jaar besparen.  De investering in dakisolatie verdien je gemiddeld tussen de 3 en de 5 jaar terug.

Isoleren van hellende daken

De erkende leveranciers waarmee groepsaankoop samenwerkt, gebruiken voor het isoleren van hellende daken hoofdzakelijk glaswol. Indien u dat wenst kan de erkende leverancier waarmee groepsaankoop samenwerkt ook vragen om te zorgen voor een ‘onderdak’.

Isoleren van platte daken

Ook voor het isoleren van platte daken kunt u terecht bij de leverancier van groepsaankoop. Deze erkende leverancier gebruikt de meest kwalitatieve en innoverende materialen om uw plat dak te isoleren. Een plat dak isoleren is een investering op lange termijn. U kan dan ook rekenen op een plat dak met een levensverwachting van meer dan 50 jaar!

Samen voor een goede prijs! Schrijf je vrijblijvend in voor de groepsaankoop na-isolatie. 

Dakisolatie