Laat uw dak isoleren.

GROEPSAANKOOP VERLOPEN

inschrijving niet langer mogelijk

 

Isoleren en na-isoleren van uw hellend of plat dak door een erkend leverancier!

De grootste warmteverliezen in huis vinden plaats langs het dak. Vandaar dat dakisolatie zo belangrijk is en zelfs verplicht wordt in 2020. Als een woning tegen 2020 niet beschikt over dakisolatie kan ze ongeschikt verklaard worden voor verhuur. Het dak is je grootste warmteverliespost. Met dakisolatie kan je tot 480 euro per jaar besparen.  De investering in dakisolatie verdien je gemiddeld tussen de 3 en de 5 jaar terug.

Het isoleren van uw hellend of plat dak gebeurt met de uiterst kwaliteitsvolle materialen (oa van de merken: Unilin, Isotherm en Knauf). Naast de klassieke isolatiesystemen, biedt de erkend leverancier ook all-in-one isolerende daksystemen aan. Zo kan u kiezen voor de geprefabriceerde dakpanelen van Unilin of de Isotherm sarking isolatiepanelen. Deze innoverende bovendakse isolatiesystemen combineren een uitstekende thermische en akoestische isolatie, onderdak, dampscherm, tengel- en panlatten in één.

Groepsaankoop dakisolatie

Schrijf je in voor de groepsaankoop dakisolatie via groepsaankoop.be en ontvang binnen de 24 uur een sms met kortingscode.

Deze kortingscode geef je door aan de door ons geselecteerde leverancier die u zal contacteren.

De inschrijving op de groepsaankoop is vrijblijvend. U beslist dus zelf of u ingaat op het voorstel van de leverancier uit uw regio.

Een isolatie premie.

Twijfel niet te lang en geniet nu nog van de dakisolatie-premie.  Neem hier een kijkje voor meer info ivm de premie.  U kan met al uw vragen rond deze premie ook terecht bij de erkend leverancier.