rood

Groepsaankoop.be

Last van natte muren, schimmels of vocht?

vul je gegevens hieronder in

[contact-form-7 id=”1061″ title=”vochtbestrijding”]

Ons behangpapier kwam in sommige delen van de living los door opstijgend vocht in de muur. We schreven ons in op de groepsaankoop vochtbestrijding en na een bezoek van de leverancier werd besloten de muren te injecteren met een speciale gel. Dezelfde firma zorgde voor een propere afwerking. Bovendien kregen we een garantie van 30 jaar!

Natalja Cogghe

 

 Mogelijke problemen & oplossingen!

1. OPSTIJGEND VOCHT :

Een vochtige muur wijst op een vochtprobleem. Hiervoor kunnen verschillende oorzaken aan de basis liggen zoals constructiefouten in de woning maar ook toevallige problemen. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat door veroudering de waterkering niet langer zijn werk goed doet. Om uw vochtige muur terug ‘waterdicht’ te maken, gaan we uw muren injecteren met behulp van van een gepatenteerd en erkend product.

2. NATTE KELDER:

Door de druk van grondwater kan men in de kelder vocht binnen krijgen. Bij oude keldervloeren zien we dat die vaak niet stabiel zijn. Dit zorgt ervoor dat de kelderdichting barst of scheurt met waterschade tot gevolg. We maken van uw kelder terug een bruikbare ruimte door het toepassen van bekuiping, een klimnaad of drainage (vloer-, wand- en randdrainage), afhankelijk van jouw specifiek probleem.

3. SCHIMMEL / CONDENSATIE

Waar condensatie optreedt, zullen er schimmels groeien. Deze zijn lang niet altijd zichtbaar maar kunnen toch schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Condensatievocht en schimmels zijn natuurlijk ook niet goed voor je woning. Naast vocht- en schimmelplekken, kan het verf- en pleisterwerk gaan loslaten en komt het behang los. Vaak zorgt dit ook voor een onaangename muffe geur in huis. Dit probleem is eenvoudig op te lossen met het plaatsen van mechanische ventilatie!

Groepsaankoop vochtbestrijding

Schrijf je in voor de groepsaankoop vochtbestrijding en ontvang binnen de 24 uur een sms met kortingscode. Na het vrijblijvend inschrijven op deze groepsaankoop, maakt de leverancier een afspraak om uw probleem onder de loep te nemen. De leverancier zal een sluitende vochtbestrijdende oplossing voorstellen afhankelijk van het probleem. Uw kortingscode geef je door aan de leverancier tijdens het vrijblijvend bezoek. De leveranciers hebben de nodige ervaring en opleiding genoten om de werken op de meest performante manier uit te voeren. De leveranciers met wie groepsaankoop samenwerkt, bieden u een garantie van 30 jaar tegen opstijgend vocht! Ze behaalden ook het ‘Construction Quality’-kwaliteitslabel en het ATG-certificaat hun product tegen opstijgend vocht.  U beslist nu zelf of u ingaat op het voorstel van de door ons geselecteerde leverancier uit uw regio.