rood

Groepsaankoop.be

Groepsaankoop zonnepanelen

Onze bedoeling met deze groepsaankoop zonnepanelen? Ervoor zorgen dat jij zorgeloos kan genieten van de zon. Wij zorgen ervoor dat het vrijblijvend aanbod die u ontvangt, prijs/kwaliteit marktconform is. De installateurs die meewerken, plaatsen uitsluitend producten van  hoge kwaliteit met mooie garanties!

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop zonnepanelen. U ontvangt binnen de 24u een e-mail met uw persoonlijk inschrijfnummer. U wordt dan gecontacteerd door de installateur.

Hoe werkt de groepsaankoop zonnepanelen?

Inschrijven

U schrijft zich in voor de groepsaankoop zonnepanelen

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en klik op versturen.

Ontvang offerte

Onze installatiepartners nemen contact op met u voor een offerte op maat.

Accepteren

U beslist later om de offerte al dan niet te accepteren.

groepsaankoop thuisbatterij

Honderden euro's besparen met een energiemanager?

Een energiemanagementsysteem of EMS zorgt ervoor dat verschillende toestellen (omvormer, laadpunt, boiler, …) gaan samenwerken. Het doet dus aan slim energiebeheer en houdt ook rekening met de dynamische energieprijzen

Het energiemangementsysteem helpt je energieverbruik maximaal te verlagen en zorgt volledig automatisch voor:

  • Maximaal gebruik van jouw zelfopgewekte stroom.
  • Het beperken van pieken in je stroomverbruik.
  • Slim inspelen op variërende stroomprijzen.

Dankzij een EMS ga je maximaal meegenieten op de momenten wanneer er negatieve elektriciteitsprijzen zijn! 

Via de groepsaankoop zonnepanelen ontvangt u momenteel een GRATIS energiemanager zonder abonnementskost! Met dit systeem heeft u recht op premies. Klik hier voor meer info.

Soorten, kleuren en kosten van de groepsaankoop zonnepanelen

Via de groepsaankoop zonnepanelen heeft u keuze uit meerdere soorten panelen: monokristalijne zonnepanelen, fullblack panelen alsook glas/glas. De adviseur zal luisteren naar uw behoeftes en voorkeuren.

Het kan voorkomen dat bedrijven grote beloftes doen en een prijs aanbieden die veel lager is dan bij concurrenten. Onze tip: als het te mooi lijkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo. Groepsaankoop zorgt ervoor dat het vrijblijvend aanbod die u ontvangt, prijs/kwaliteit marktconform is. Via deze groepsaankoop zonnepanelen ontvangt u momenteel een gratis energiemanager!

Hoeveel zonnepanelen kosten hangt af van meerdere factoren zoals het merk van de panelen, het vermogen maar ook de omvormer. Een zestal zonnepanelen kan je verkrijgen vanaf €3200. Voor een tiental panelen betaal je om en bij de €5000. Zaken als de hoogte van de dakrand en de afstand van het kabeltraject spelen een rol in de prijs. Vandaar komt de adviseur steeds vrijblijvend ter plaatse voor een offerte op maat. Op deze manier verloopt alles heel transparant en staat u niet voor onaangename verrassingen. Via groepsaankoop.be laten wij u zorgeloos genieten!

Wat zijn de voordelen van de groepsaankoop zonnepanelen?

Verlaag energiekosten

Ook in 2024 blijven zonnepanelen interessant om kosten te besparen op uw energiefactuur. Geniet van uw eigen opgewekte energie waardoor u minder energie van het net moet halen.

Wordt onafhankelijk

Met zonnepanelen hoeft u zich minder zorgen te maken over de schommelende energieprijzen. In combinatie met een thuisbatterij en een energiemanager geniet u van de goedkoopste energie.

Groene toekomst

Wie voor zonnepanelen kiest, geniet niet alleen van een verlaagde energiefactuur. Maar helpt ook mee aan een beter klimaat door te kiezen voor groene energie.

Meerwaarde voor uw woning

Met zonnepanelen verbetert u de EPC score van uw woning waardoor deze ook in waarde stijgt. U investeert dus ook in de toekomst van uw vastgoed. 

groepsaankoop thuisbatterij

Groepsaankoop zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij

Wat als je zonnepanelen overdag stroom opwekken, terwijl je elektrische wagen niet binnenshuis aan het opladen is? En wat als ook je ook je warmtepomp gebruikt, maar net op een moment dat de zon niet schijnt?

In dat geval is het slim om je groene stroom op te slaan in een thuisbatterij. Zo kan je deze op een later moment in huis verbruiken. Dat zorgt voor een betere spreiding van je energie.