Onze bedoeling met deze groepsaankoop laadpaal? Iedereen de kans geven om thuis een laadpaal te hebben. Wij zorgen ervoor dat het vrijblijvend aanbod die u ontvangt, prijs/kwaliteit marktconform is. De installateurs die meewerken, plaatsen uitsluitend producten van hoge kwaliteit met mooie garanties!
Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop laadpaal. U ontvangt binnen de 24u een e-mail met uw persoonlijk inschrijfnummer. U wordt dan gecontacteerd door de installateur.
U schrijft zich in voor de groepsaankoop laadpaal
Vul uw gegevens in en klik op versturen.
Onze installatiepartners nemen contact op met u voor een offerte op maat.
U beslist later om de offerte al dan niet te accepteren.
Heb je een elektrische wagen of overweeg je er één aan te kopen? Dan is een laadpaal zeker interessant!
Particulieren die een laadpunt voor elektrische voertuigen installeren, kunnen in aanmerking komen onder bepaalde voorwaarden voor een belastingsvermindering.
Dit nog tot 31 Augustus 2024.
Ook als ondernemer kunt u nog in aanmerking komen voor bepaalde fiscale voordelen om aan de verplichtingen te voldoen.
Voor zowel particulieren als ondernemers geniet u momenteel nog van fiscale voordelen.
Thuisladen is doorgaans goedkoper dan aan een publieke laadpaal. Bij een publieke laadpaal betaalt u momenteel 35 tot 45 eurocent per geladen kWh.
Laden met een laadpunt thuis gaat sneller dan met een stopcontact. Een elektrisch voertuig opladen via een stopcontact neemt algauw 30 uur in beslag. Aan de hand van een eigen oplaadpunt kan dit teruggebracht worden tot 6 uur.
Laadstress? Geen tijd verliezen bij het wachten aan een publiek laadpunt? Bij een thuislaadpunt plugt u de auto in en gebruikt u uw tijd waarvoor het echt nodig is.
De kost van een laadpaal of laadpunt hangt sterk af van een aantal factoren. Zo begint het prijsverschil al tussen een muurmodel of een paalmodel. Het vermogen van het laadpunt is ook sterk variabel, zo kan u kiezen voor een laadpaal van 22 kW of 11 kW. Daarnaast dient u ook rekening te houden met uw elektrische netaansluiting (zoals monofasig of driefasig). Een bidirectioneel laadpunt kost ook meer dan een unidirectioneel laadpunt. Als laatste dient u ook nog rekening te houden of u al dan niet kiest voor een slim laadpunt (waar fiscale voordelen aan
vast hangen) en wat de totale afstand is tussen de hoofdzekeringkast en de laadpaal.
Uw laadpunt dient conform gekeurd te worden en sedert kort ook aangemeld te worden bij Fluvius.
powered by Folea bv | BE 0684 509 303 | Algemene voorwaarden