rood

Groepsaankoop.be

Groepsaankoop thuisbatterij

Onze bedoeling met deze groepsaankoop thuisbatterij? Ervoor zorgen dat u zorgeloos kan genieten. Wij zorgen ervoor dat het vrijblijvend aanbod die u ontvangt, prijs/kwaliteit marktconform is. De installateurs die meewerken, plaatsen uitsluitend producten van hoge kwaliteit met mooie garanties!

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop thuisbatterij. U ontvangt binnen de 24u een e-mail met uw persoonlijk inschrijfnummer. U wordt dan gecontacteerd door de installateur.

Hoe werkt de groepsaankoop thuisbatterij?

Inschrijven

U schrijft zich in voor de groepsaankoop thuisbatterij

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en klik op versturen.

Ontvang offerte

Onze installatiepartners nemen contact op met u voor een offerte op maat.

Accepteren

U beslist later om de offerte al dan niet te accepteren.

groepsaankoop thuisbatterij

Honderden euro's besparen met een energiemanager?

Een energiemanagementsysteem of EMS zorgt ervoor dat verschillende toestellen (omvormer, laadpunt, boiler, …) gaan samenwerken. Het doet dus aan slim energiebeheer en houdt ook rekening met de dynamische energieprijzen

Het energiemanagementsysteem helpt uw energieverbruik maximaal te verlagen en zorgt volledig automatisch voor:

  • Maximaal gebruik van uw zelfopgewekte stroom.
  • Het beperken van pieken in uw stroomverbruik.
  • Slim inspelen op variërende stroomprijzen.

Dankzij een EMS zal u maximaal meegenieten op de momenten wanneer er negatieve elektriciteitsprijzen zijn! 

Via de groepsaankoop thuisbatterij ontvangt u momenteel een GRATIS energiemanager zonder abonnementskost ! Met dit systeem heeft u recht op premies. Klik hier voor meer info.

Heeft U recht op retroactieve premies?

Heeft u reeds zonnepanelen die geplaatst werden tussen begin 2006 en eind 2020 en denkt u er nu over na om een thuisbatterij aan te schaffen? 

Laat u dan niet afschrikken door de digitale meter en het wegvallen van uw terugdraaiende teller!
Want van zodra u de digitale meter heeft, kan u de retroactieve investeringspremie aanvragen.
En dit gaat om een mooi bedrag!

Doe de berekening hieronder en kom meteen te weten hoeveel u premie mogelijk kan bedragen!

Premie Calculator
Bereken hier uw premiebedrag!
Wp

Uw mogelijke premie

Meer informatie? Klik hier

Wat zijn de voordelen van de groepsaankoop thuisbatterij?

Verlaag energiekosten

Sla overtollige energie op in uw thuisbatterij en geniet ook van groene energie wanneer de zon niet schijnt. Zo vermijdt u dure prijzen tijdens de piekuren en blijft u profiteren van een verlaagde energie factuur.

Wordt onafhankelijk

Met een thuisbatterij hoeft u zich minder zorgen te maken over de schommelende energieprijzen. In combinatie met zonnepanelen en een energiemanager geniet u van de goedkoopste energie.

Groene toekomst

Wie voor een thuisbatterij kiest, geniet niet alleen van een verlaagde energiefactuur. Maar helpt ook mee aan een beter klimaat door te kiezen voor groene energie.

Minder overbelasting

Een thuisbatterij helpt bij het ontlasten van het elektriciteitsnet. Wanneer er onvoldoende capaciteit is om de stroom te transporteren raakt het net overbelast. Een thuisbatterij verlicht deze overbelasting

groepsaankoop thuisbatterij

Is een thuisbatterij rendabel in 2024?

Door het toenemende aantal zonnepanelen en de constante veranderingen op de energiemarkt biedt een thuisbatterij talloze voordelen. Met een thuisbatterij heeft u namelijk meer controle over uw opgewekte energie in huis.

Hoeveel kW heeft u nodig?

De capaciteit van de thuisbatterijen van tegenwoordig ligt tussen 3 kWh en 14 kWh. Het vermogen dat u nodig heeft, hangt af van de grootte van uw gezin. Heeft u eerder een laag elektriciteitsverbruik? Dan kan een thuisbatterij van 4 kWh al volstaan. Ligt uw jaarlijks verbruik eerder rond de 3.500 kWh? Dan verbruikt u gemiddeld 9,6 kWh per dag en heeft u een capaciteit van 10 kWh nodig. Om de juiste capaciteit te berekenen, kan u advies vragen aan een installateur.

Wat kost een thuisbatterij?

De opslagcapaciteit van een thuisbatterij is de belangrijkste prijsbepaler. Een batterij met een opslagcapaciteit van 4 kWh kost gemiddeld 3.500 tot 4.500 euro, inclusief plaatsing.