Uw leefervaring uitbreiden met een pergola!

schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop veranda

Controleer je gsmnr, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

Voorkeur soort "veranda"?
verandaleefverandabijhuisorangeriepergolazwembadoverdekkinghoreca

U bent:

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond
brief/folder

[recaptcha id:zonnepanelen class:gietvloer]

Een groepsaankoop pergola?

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "pergola". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. De vakman denkt met u mee over het ontwerp, de uitvoering, de plaatsing én de afwerkingsmogelijkheden. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte op maat opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte. Dankzij de vele projecten die de vakman via groepsaankoop.be binnen krijgt, kan hij u een mooie korting bieden!

Een opwaardering van uw terras. 

Een pergola beschermt u tegen de regen, de wind en de zon. Op wisselvallige dagen zorgt uw pergola voor de nodige beschutting tegen zonnestralen. Een gezellige barbecue of een lekker glaasje wijn drinken op zomeravonden kan overdekt en in alle geborgenheid. Begint het plots toch te regenen, dan hoeft u in allerijl niet naar binnen te vluchten. Bovendien is een pergola de ideale bescherming voor uw tuinset.

Door een veranda te combineren met een pergola, zit u tijdens de winter comfortabel binnen en kunt u in de zomer genieten van een verkoelend briesje onder de pergola. Kortom, in een veranda-pergola geniet u ten volle van alle seizoenen. Als u uw pergola aan uw woning bouwt, heeft dit ook voordelen voor het binnenklimaat. Op zeer warme dagen blijft het binnen langer koel door de bescherming van de pergola tegen de zon.