De warmte van een speksteenkachel.

Schrijf je vrijblijvend in op de groepsaankoop kachel.

Controleer je gsm-nummer, zodat je jouw kortingscode goed ontvangt per gratis sms!

U bent:

Naar welke soort kachel gaat uw voorkeur?
pelletkachelgaskachelhoutkachelspeksteenkachelik ben er nog niet uit

Via welke weg leerde u groepsaankoop kennen?
facebook
google
mond aan mond

Speksteen = duurzaam verwarmen! 

Een speksteenkachel is de meest duurzame manier om je woonst te verwarmen.  De kachel wordt opgebouwd met zorgvuldig uitgekozen blokken speksteen, ontgonnen in Finland. Een speksteenkachel werkt een beetje zoals een batterij. Je laadt de kachel op door dagelijks 2 uur goed te stoken en dan kan de kachel die warmte minstens 24 uur lang behouden, sommige modellen tot 48 uur.  Op die manier verbruik je tot 60% minder hout dan bij een klassieke kachel.

De kachel heeft dan ook een toprendement vergeleken met de klassieke kachel.

Naast goed voor je eigen portemonnee is de kachel ook goed voor het milieu. De speksteen zelf wordt op een milieuvriendelijke manier ontgonnen en hout is een hernieuwbare energiebron. De kachel stoot ook acht keer minder uit aan fijn stof vergeleken met de traditionele kachel door de efficiënte naverbranding.

Een speksteenkachel geeft namelijk voor 80% stralingswarmte en slechts 20% convectiewarmte.  De warmte verspreidt zich ook overal en stijgt niet naar boven zoals bij andere verwarmingssystemen. Zo circuleert veel minder stof in de woning.

Andere soorten kachels

Heel wat mensen kiezen voor de de gezelligheid van het vuurspel en de vlam in huis. Heeft u nog twijfels over welke haard of kachel nu het best bij u noden en wensen past? Schrijf u gerust vrijblijvend in op de groepsaankoop kachel of haard. De vakman uit uw regio die de groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u helpen in uw zoektocht.

  1. gaskachel
  2. houtkachel
  3. pelletkachel

 

Groepsaankoop speksteenkachel

Schrijf u vrijblijvend in op de groepsaankoop "speksteenkachel". U ontvangt binnen de 24u een sms met kortingscode. De erkende vakman uit uw regio die deze groepsaankoop toegewezen kreeg, zal u contacteren. Hij beluistert uw wensen en zal voor u een offerte opmaken. U beslist vrijblijvend of u ingaat op deze offerte.