rood

Groepsaankoop.be

Zonnepanelen op uw landbouwbedrijf?

Een investering waar u niet hoeft over te twijfelen! Dankzij het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf zal u een energiebesparing realiseren in tijden van stijgende elektriciteitsprijzen. Wij sturen u graag een simulatie toe om u een idee te geven hoeveel u zal besparen. We berekenen de terugverdientijd aan de hand van de cijfers die u ons bezorgt.

Hoe werkt het?

Inschrijven

U schrijft zich in voor de groepsaankoop zonnepanelen landbouw

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en klik op versturen.

Ontvang offerte

Onze installatiepartners nemen contact op met u voor een offerte op maat.

Accepteren

U beslist later om de offerte al dan niet te accepteren.

Groepsaankoop zonnepanelen landbouw

Verhoogde investeringsaftrek

Als bedrijf heeft u recht op een investeringsaftrek van 13,5% op uw investering.

Gebruik je boerenverstand.

Pieter aan het woord: “De dakoppervlakte van 10.000 m² is goed voor bijna 2000 zonnepanelen. “We combineren de zonnepaneleninstallatie met een warmtepomp en kunnen zo de werknemers van het nodige comfort voorzien. Onlangs installeerden we ook laadpunten voor elektrische wagens en fietsen, die nu draaien op onze opgewekte zonne-energie”

Vooruit met de geit.

De grote daken van uw schuren en loodsen zijn de ideale locatie voor zonnepanelen. Door deze onbenutte ruimte te gebruiken, kunt u uw landbouwbedrijf optimaliseren zonder extra grond in beslag te nemen.

Door zelf duurzame energie op te wekken, hoeft u minder elektriciteit van het net te kopen. Dit resulteert in lagere energierekeningen. Met een bedrijfsbatterij en een energiemanager wordt het helemaal interessant.

Laat je niet uitmelken.

Landbouwbedrijven verbruiken vaak grote hoeveelheden energie voor de verwarming, koeling en verlichting van stallen, kassen en andere faciliteiten. Door te investeren in zonnepanelen kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere landbouwsector.

Hoeveel kan ik besparen?

Alles hangt af van je huidige verbruik. Hoe meer je verbruikt hoe meer je kan besparen. Anderzijds zal je installatie ook groter moeten zijn naargelang je veel verbruikt. Gemiddeld zijn de huidige installaties na een tiental jaren terugverdiend door de besparingen op je energiefactuur. Alles wat je nadien opwekt is pure winst. Graag maken we een gratis simulatie op voor uw bedrijf.

Door zelf duurzame energie op te wekken, hoeft u minder elektriciteit van het net te kopen. Dit resulteert in lagere energierekeningen. Met een bedrijfsbatterij en een energiemanager wordt het helemaal interessant.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Verlaag energiekosten

Ook in 2024 blijven zonnepanelen interessant om kosten te besparen op uw energiefactuur. Geniet van uw eigen opgewekte energie waardoor u minder energie van het net moet halen.

Wordt onafhankelijk

Met zonnepanelen hoeft u zich minder zorgen te maken over de schommelende energieprijzen. In combinatie met een thuisbatterij en een energiemanager geniet u van de goedkoopste energie.

Groene toekomst

Wie voor zonnepanelen kiest, geniet niet alleen van een verlaagde energiefactuur. Maar helpt ook mee aan een beter klimaat door te kiezen voor groene energie.

Meerwaarde voor uw bedrijf

Met zonnepanelen toont u als bedrijf dat u geeft om het klimaat. Dit creëert een postieve reputatie voor uw bedrijf.